Költöztetés Budapest - gyors és hatékony bútorszállítás

Akciós költöztetés nagyszerű költséggel. Megannyiszor generál bosszantó helyzetet, hogy a költöztetés után a számla magasabb a megbeszéltnél. Ezt elfelejtheti, ha ezt a költöztető céget választja

Bútorszállítás - Sokan nem tudják, hogy miért jó áron dolgoznak a költöztető cégek. Én többé egyetlen bútorhoz nem fogok nyúlni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban a barátommal együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a súlyos hűtő belevág a tenyerembe. A korábbi rossz tapasztalatok miatt inkább költöztető szakembereket hívtam. Gyorsan megismerték a lakásom, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Valójából az emberi test nem ilyenféle súlyok mozgatására lett kitalálva. Súlyos teher miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és bokánk túl nagy terhelést kap. Azonban egy tapasztalt bútorszállító cég mindig erre specializálódott felszerelést használ a komoly bútorok költöztetéséhez. Például heveder vagy hám használatával a terhet cipelő szakértő bútorszállítók hátára egyenletes terhelés jut. Gyorsan szállítanak súlyos terheket anélkül, hogy a bútor épségét kockáztatják.


Új helyre költözéskor igazán meghatározó, hogy milyen állapotban jutnak drága bútoraink a régi helyéről az új helyére. Sokan a barátokat kérik meg , hogy segítsenek a költözésben. Ami szokás szerint számos bajhoz vezet. Azzal kezdve, hogy a nehéz háztartási gépek szállítása nem is olyan felhőtlen. Levi Kipakol Kft. zongoraszállítás weboldalán olvashatja a részleteket. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy ember megemeli, majd lecipeli és felteszi a teherautóra. Sajnos az ilyesmi amatőr próbálkozások során szoktak nagyon rondán kárt szenvedni a bútoraink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Címkék: költöztetés, költöztetés Budapest, lomtalanítás

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-08-15 19:49