Kimagasló antioxidáns tartalma következtében a zöld tea rendelés elengedhetetlenné vált

A vér koleszterin szintjének rendben tartásában is fontos feladata van a zöld teának. A fölös kilók elleni harcban létfontosságú fegyver lehet a zöld tea. Rendszeres sporttal társítva még feltűnőbb a zöld tea hatása

Zöld tea - A fölös kilók leadásában is pótolhatatlan szerepe van a zöld teának. Kutatások bizonyítják, hogy a zöld teában fellelhető összetevők kedvezően befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A súlytöbblet elleni harcban pótolhatatlan feladata van a zöld tea anyagcserére gyakorolt fontos hatása. Rendszeres mozgással kombinálva a zöld tea fogyasztása még kimagaslóbb testsúly csökkenést okoz. Gyorsítja az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be kardinális feladatot.

A zöld tea érvédő szerepköre évek óta ismert a gyógyításban. A zöld teában megtalálható molekulák segítenek a fogyásban és az érrendszer védelmében. Segíti a vércukor szabályozását, cukorbetegeknek tanácsos a fogyasztása. Zöld tea ötletek a tea.hu weboldalon. A teafogyasztók között az erek tágabbnak mutatkoznak, ami egyenletesebb véráramlást eredményez.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-10-16 18:32