Létfontosságú szerepet tölt be a zöld tea a kilók leadásában

Vérünk koleszterin szintjének rendben tartásában is kulcsfontosságú funkciója van a zöld teának. A testsúly elleni párbajban fontos eszköz lehet a zöld tea. Gyakori mozgással kombinálva még látványosabb a zöld tea hatása

Zöld tea - Diétában is fontos szerepe van a zöld teának. Zöld tea adatokért kattintson erre a honlapra. Tanulmányok bizonyítják, hogy a zöld teában fellelhető molekulák jótékonyan befolyásolják a vér koleszterinjét. A fölösleges kilók elleni harcban nélkülözhetetlen funkciója van a zöld tea anyagcserére gyakorolt jótékony hatása. Gyakori sporttal párosítva a zöld tea fogyasztó hatása még szembetűnőbb testsúly csökkenést eredményez. Felpörgeti az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be kulcsfontosságú feladatot.

A zöld teában és a kávéban éppúgy meglelhető a koffein. Sok embernek nélkülözhetetlen a reggeli ébredezésben. Ezenkívül munka közben is szükség lehet az élénkítő hatású koffeinre. Viszont nem mindegy, hogy zöld tea vagy kávé ivásával juttatjuk testünkbe az értékes vegyületet. Általánosan elmondható, hogy a zöld tea kisebb mennyiségű koffeint tartalmaz. A zöld teában található koffein hasznosítása csersavakhoz kapcsolódik, így máshogyan szívódik fel, mint a kávéban lévő koffein. Az üdítő hatás emiatt lassabban és enyhébben jelentkezik. Ami igen fontos: tovább tart.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-10-24 13:47