Kivételes online rádió

Van egy különös online rádió. A Lépés Rádió célja mindenekelőtt az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez. Továbbá az online rádióhallgatók nagyon sok világhírű zenét hallgassanak

Online rádió hallgatás - Az online rádió közösségének alapvető, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársát. Fontos céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint látó kollégáinak.

Módfelett lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz munkatárs robotol önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik együtt készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban. Ennek ellenére van ez így, hogy ma már sok helyen van érzékenyítő rendezvény. Online rádió tanácsok itt. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az ép társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2016-11-03 21:54