Gyors és olcsó Csomag feladás

Létezik ideális futárszolgálat kis darabszámú csomag küldéshez. Nagy nehézség, hogy a futárszolgálatok barátságos díjakat a feladott csomagok darabszáma alapján adnak. Elenyésző darabszámú csomagküldés esetében roppantul borsos árú lesz a kiszállítás díja. Leküzdhető a probléma egy modern felfogású futárszolgálat szemlélettel

Futárszolgálat - A csomag feladás költsége egyre olcsóbbá válik. Futárszolgálat tanácsok itt. Hála a mai logisztikai rendszereknek. Minél többen használják az online csomag feladást, annál egyszerűbb és gyorsabb a csomagok szállítása. Gondoljon bele, míg egy évtizeddel ezelőtt alig-alig lehetett csomagküldő autót látni, ma már százával találni az országban mindenhol. Ezért rendszerint másnapra a címzettnél van a csomag.

A tömeges alkalmazás egyik sajátossága, hogy olcsóbb díjakat lehet kialkudni. Ugye mindenkinek ismerős, ha egyetlen autót akar venni, akkor nem sok figyelmet kap. Ámde mi van abban az esetben, ha összefogunk, és együtt 10 autóra adunk le rendelést? Egymást összetaposva tolonganak jobbnál jobb ajánlatokkal. Ugyanilyen az elven működik a BestPosta csomagküldő szolgálat is. A honlapukon részletesebb tájékoztatást kaphat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Címkék: futárszolgálat

Forrás: bestposta.hu, 2016-12-06 18:39