Kimagasló antioxidáns tartalma miatt a zöld tea rendelés létfontosságúvá vált

A gyakori zöld tea fogyasztás számos jótékony hatással bír. Daganatos betegségek elleni küzdelemben is létfontosságú szerepköre van a zöld teának. A zöld teában megtalálható egyik alkotóelem a károsodott sejtek halálához vezet

Zöld tea - A többség tudja, hogy a zöld tea tömérdek antioxidáns vegyületet tartalmaz. Vajon miért is fontos egészségünk védelme szempontjából? Az antioxidánsok szervezetünk egyik pótolhatatlan alkotóelemei. Szervezetünk anyagcseréje folyamán rendkívül reakcióképes szabad gyökök szabadulnak fel. A tudomány mai állásfoglalása szerint ezek a szabad gyökök leginkább a rákos betegségért, kardiovaszkuláris problémákért és az öregedésért felelősek. Zöld tea hírek ezen a weboldalon. A zöld teában lévő nagyon sok antioxidáns megköti ezeket a szabad gyököket. A nagy reakcióképességű vegyületek megkötésével a zöld tea ivása jelentősen védi egészségünket.

A folyamatos zöld tea fogyasztás hatása nagyon sok ember kíváncsiságát felkeltette. Hiszen a zöld tea tömérdek pozitív hatással rendelkezik. Számos kísérlet beszámolt arról, milyen kedvező hatása van, ha zöld teát fogyasztunk. A zöld teák fogyasztása csökkenti a rosszindulatú daganatok kialakulásának fenyegetettségét. A megbetegedés legyőzésében is segít. A zöld teában található egyik összetevő olyan folyamatokat aktivizál, ami a rákos sejtek elhalásához vezet. Míg az egészséges sejteket sértetlenül hagyja.

Címkék: zöld tea

Forrás: tea.hu, 2016-12-14 21:35