Akciós tintapatron feltöltés

A tintapatron díján rettentően sok pénzt takaríthatunk meg

Tintapatron - Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, de a fúvókasor kapilláris-csövecskéiben még levegő marad, az a tintapatron rövidesen bekövetkező tönkremenetelét idézi elő. A legfontosabb probléma tintapatron utántöltésnél, hogy mindenképpen a festékpatron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés.

Ma már egyetlenegy vállalkozás se boldogul tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb részében is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek mindössze 200-300 oldal kinyomtatása után üresek lesznek. Amikor pedig új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6000 Ft-ot vagy még többet kell értük fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színesért.

A Canon nyomtatók esetében még rosszabb a helyzet. Egy fekete PG-40 tintapatron kb. Tintapatron folytatása a refillparadise.hu honlapon. 5-6000 Ft, egy színes CL-41 tintapatron pedig 6-7000 forint körül van. A többi Canon és HP tintapatronok is hasonló a helyzet: a tintapatronok megfizethetetlenül drágává váltak. De nyomtatni muszáj. A tintapatron díjak ma már az egekben vannak. Csak egy néhány példa: egy HP 301-es fekete tintapatron a boltokban 4000 Ft felett van, a HP 301 színes tintapatron pedig majdnem 5000 forint.

Címkék: Tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2017-07-07 10:40