Online rádió trendi zenékkel

Temérdek szeretett zene egy nem mindennapi online rádióban

Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal. Felettébb lenyűgöző, hogy az online rádióban húsz kolléga gályázik önkéntesként.

Az online rádió személyzetének lényeges, hogy a nép többi rétege jobban megismerje mozgássérült embertársait. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljesen ugyanolyan, mint látó kollégáinak. A Lépés Rádió online rádió honlapján található több cikk. Meghatározó feladata az ismert online rádiónak, hogy esélyt adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébiránt nem tudják megmutatni képességeiket.

Sajnos Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Ez idő tájt már sok helyen található érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre egyesületek, hogy az egészséges társadalom jobban megismerje a fogyatékos egyének életét. Ebben partner a nem mindennapi online rádió.

Forrás: lepesradio.hu, 2017-11-16 18:18