Különleges online rádió

Temérdek kedvelt felvétel az online rádióban

Alapvető célja a kedvelt online rádiónak, hogy lehetőséget biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik egyébként nem tudják feltárni képességeiket. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljesen ugyanolyan, mint látó kollégáinak. Az online rádió személyzetének sarkalatos, hogy az emberiség többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársát.

Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat egészséges kollégákkal. Fölöttébb lélegzetelállító, hogy az online rádióban 20 műsorvezető tevékenykedik önkéntesként.

Korunkban már nagyon sok helyen fordul elő érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre szervezetek, hogy az ép társadalom jobban megismerje a fogyatékos emberek életét. Ebben partner a nem mindennapi online rádió. Sajnálatos módon hazánkban még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és nehezen tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban. Javaslatok a Lépés Rádió online rádió weblapon.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-03-13 21:53