Megfizethető tintapatron

A tintapatron árán rettentően sok pénzt spórolhatunk

Manapság már a nyomtatók a mindennapi életünknek éppúgy megszokott részét képezik, mint más egyéb számítástechnikai eszközök. A tintapatron elképesztően magas összegekért vásárolható meg. A Refillparadise tintapatron weboldalán kereshető részlet. Nyomtatni muszáj, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen áron kapunk tintapatront.

Napjainkban már egyetlenegy vállalkozás se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek csupán 250-300 oldal kinyomtatása után kiürülnek. Amikor pedig új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6500 Ft-ot vagy még többet kellene darabjukért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes tintapatronért.

Ha csupán csak festéket töltenénk a tintapatronba, de viszont a fúvókasor kapillárisaiban még levegő marad, az a tintapatron rövid időn belüli tönkremenetelét idézheti elő. A fő probléma tintapatron feltöltésnél, hogy mindig a patron fúvókasorának újbóli elindítása, a fúvókalégtelenítés.

Forrás: refillparadise.hu, 2018-06-23 13:29