Részecskeszűrő tisztítás, rezonátor csere

Kipufogóvég: Gondolhatunk a részecskeszűrő tisztítás hibájára, ha az autó fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye jelentősen romlott

Szűrőrészecske Utángyártott kipufogó: Egy kiváló részecskeszűrő tisztítás a káros részecskék kilencven százalékát képes magába ejteni. A részecskeszűrő tisztítás feladata az, hogy akadályozza a környezetroncsoló anyagok szabad távozását. Rengetegen nincsenek tisztában azzal tudják, hogy a dízel gépkocsik szereltek.

Az elromlott cserélni vagy kiégetni kell. Előbbi rettentően magas költségű, amíg utóbbi kedvezményes árú eljárás. Régebbi kocsi megvétele előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő adalék állapota. Sajnos megannyi alkalommal a részecskeszűrő adalék el van tömődve, de még a check lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő adalék állapota nem tesztelhető le leszerelés nélkül.

Részecskeszűrő tisztítás, rezonátor csere
Részecskeszűrő tisztítás, rezonátor csere

A részecskeszűrő kiiktatás cseréje irdatlanul magas kiadás. Nagyon mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő kiiktatás díja több százezer forint. Tengernyi rémhír terjeng a kapcsolatosan, merthogy a csere díja irdatlanul magas.

Az elromlott cserélni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi rettentően magas költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát trükk. Használt személygépkocsi vásárlása előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnos temérdek alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. Tippek a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szerelés nélkül.

Gondolhatunk a részecskeszűrő árak hibájára, ha a gépjármű fogyasztása nőtt míg a teljesítménye jócskán romlott. Ha a részecskeszűrő árak lámpája kigyullad, ne ijedjünk meg. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük meg a motort. Amikor ez sem válik be, keressünk fel egy részecskeszűrő árak specialistát. Aki az új részecskeszűrő árak árának töredékéért kipucolja a. Ötletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő árak weboldalon.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-12-15 14:47