A táplálékkiegészítők vitaminok nem betegségekre hatnak, hanem a szervezet öngyógyító képességét segítik, táplálják, látják el munícióval, üzemanyaggal és olyan dolgokkal amire szüksége van, hogy dolgozni tudjon. Ezek nagy része ugyanis nincs bent a szervezetben kívülről kell bevinni! És a mai élelmiszeripari termékek sajnos nem viszik be, sőt igen azok mérgeket visznek be, amit a szervezet nem tud feldolgozni!

Tehát szeretnék bemutatni egy gyógynövényt, algát, aminek nagy szerepe lehet vírus fertőzések, légúti problémák esetén.

Miért érdemes elkezdeni szedni és még időben támogatni vele a szervezetet?

 

Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a Spirulina alga. 

Számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak. Mintegy 4000 hatóanyaga által, – amelyek közül is említést érdemel a magas ásványi anyag, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalma – minden túlzás nélkül elmondható, hogy Földünk talán legértékesebb tápláléka.

De amiben szinte teljesen verhetetlen, az a Spirulina alga immunerősítő hatása. Hiszen a Spirulina kiváló vírusellenes hatással is rendelkezik, tudományos kísérletek igazolják, hogy a herpesz-, influenza- és a HIV-vírusok terjedését is jelentős mértékben gátolhatja.

 

 

A jól tolerálható Spirulina kivonat gátolja az influenzavírus replikációját és csökkenti a vírus által kiváltott mortalitást.

 Az influenzaellenes hatékonysági vizsgálatok azt mutatták, hogy a Spirulina kivonat számos influenzavírus esetében gátolta a vírusos plakkképződést, ideértve az oseltamivir-rezisztens törzseket is. Megállapítást nyert, hogy a spirulina kivonat a fertőzés korai szakaszában működik, csökkentve a vírus hozamát a sejtekben és javítva az influenza-fertőzött egerek túlélését, az influenza hemagglutinációjának gátlását pedig azonosító mechanizmusként. 

Ezek az eredmények együttesen azt sugallják, hogy a Spirulina  biztonságos és hatékony terápiás szerként szolgálhat az influenza kitöréseinek kezeléséhez, és további klinikai vizsgálatok indokolhatók lehetnek.  Ezenkívül az influenza-fertőzött egereknél, amelyek Spirulina kivonatot kaptak, magasabb túlélési arányuk volt a hordozóval kezelt kontrollokhoz képest. 

Megvizsgáltuk továbbá a mögöttes mechanizmusokat, és megállapítottuk, hogy a Spirulina kivonat megszakította a vírusrészecskék vörösvértestekké történő hemagglutinációját, ezáltal gátolja a fertőzés folyamatát. Ezek az eredmények együttesen azt sugallják, hogy a Spirulina pozitív hatásainak további klinikai vizsgálata indokolt, mint potenciális terápia az influenza kezelésére.”

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4828654/

https://www.elsevier.com/about/press-releases/research-and-journals/recent-research-points-the-way-toward-a-practical-nutraceutical-strategy-for-coping-with-rna-virus-infections-including-influenza-and-coronavirus

Az immunerősítés verhetetlen bajnoka a Spirulina alga. Számos területen bizonyult rendkívül hatékony segítőtársnak, így kiváló étvágycsökkentő hatása által nagy segítség a fogyni vágyóknak. Kiválóan serkenti az emésztést, komoly szerepe van a rákmegelőzésben, az inzulinszint normalizálásában és a vitalitásunk megőrzésében.

Mintegy 4000 hatóanyaga által, – amelyek közül is említést érdemel a magas ásványi anyag, omega-3 zsírsav, Gamma-linolsav (GLA), fehérje és klorofill tartalma – minden túlzás nélkül elmondható, hogy Földünk talán legértékesebb tápláléka. 
De amiben szinte teljesen verhetetlen, az a Spirulina alga immunerősítő hatása. Hiszen a Spirulina kiváló vírusellenes hatással is rendelkezik, tudományos kísérletek igazolják, hogy a herpesz-, influenza- és a HIV-vírusok terjedését is jelentős mértékben gátolhatja.

  1. Normalizálja a bélflórát, antibakteriális hatással bír.
  2. Csökkenti a vérnyomást.
  3. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.
  4. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.
  5. Erősíti az immunrendszert.
  6. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.
  7. Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását.
  8. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét.
  9. Segíti a szervezet pH-ját lúgossá tenni.
  10. Könnyen emészthető, természetes vas forrás!
  11. Természetes vitaminforrás!
  12. Vérképző és vitalitásnövelő.
  13. Méregtelenít.
  14. Csökkenti az étvágyat.
  15. Segíti az emésztést.
  16. Lúgosítva segíti a fogyást.

Spirulina termékek – melyik a legjobb?

Továbbá a legjobb minőséghez nagyon fontos a megfelelő minőségű víz, hőmérséklet, napsütéses órák száma, a nap beesési szöge amik mind befolyásolják a például a Spirulina klorofill tartalmát, és beltartalmát. Márpedig a beltartalom a legfontosabb tényező a vásárlásnál! Két ugyanakkora Spirulina tabletta között óriási különbség is lehet és így a hatás és az eredmény tekintetében is! Ezért fontos hogy az ár helyett az ár-érték arányt vegyük figyelembe! Az is fontos, hogy milyen Spirulina törzsek kerülnek felhasználásra, mert vannak amerikai, indiai, kínai, afrikai algák is mind mind más beltartalommal!

A termékek minőségét nemzetközi minősítések is értékelik és rangsorolják. Ezek megléte is fontos szempont a választásnál!

Nem feladatom minősíteni más cégek termékeit, így én csak azt írom le, hogy miért gondolom azt, hogy a DXN Spirulina a legjobb választás ha az ár érték arányt a minőséget és hatékonyságot vesszük figyelembe!

 

Miért gondoljuk azt , hogy a DXN spirulinával jársz a legjobban?!

– A DXN 26 éves cég óriási anyagi háttérrel, biztonsággal ami a szakmai kutatói munkát tudja támogatni és mind a termelésben mind a feldolgozásban a legjobb technológiát tudja biztosítani!

– A DXN Spirulina telepe bió körülményeket biztosít a termesztéshez, tehát teljes vegyszermentes, a víz minősége elsőrendű, kilométerekre nem lehet közelében se trágya, se vegyi üzem, se kipufogó gáz, se nehéz fémes talaj stb.

Mesterséges tavakban termesztik mindig a legjobb legéletképesebb fajtát, és a medencéből azonnal a DXN feldolgozó üzembe kerül ahol a legfejlettebb technológiával készítenek belőle port majd kapszulát vagy tablettát.

A DXN kávé mellett a Spirulina a legnépszerűbb termék.

 

Forrás: egeszsegesember.info, 2020-12-09 16:19